Theatergroep Stut Open: ook gewoon hardop lachen

StutOpen theatergroep onlineStut Open, de theatergroep waar iedereen met een interesse in theater en toneelspelen welkom is, gaat gewoon door! Elke Steenstra is regisseur bij Stut Open. Hoe gaat dat zo, online repeteren en spelen?

“Samen met Boaz doen we elke donderdag Stut Open online.” We spreken Elke via Zoom, vanuit haar huiskamer in Den Bosch. “Boaz is heel bedreven in online theaterles geven omdat hij dat al veel doet. We verzinnen elke week opdrachten die ook echt leuk zijn.” Zo dansen de spelers, maken een serie plaatjes waar een verhaal bij verzonnen wordt of verkleden zich ter plekke om terug achter het scherm te komen met een zelfverzonnen opening of anekdote.

“Vorige week hebben gingen we een reclame maken met een product in huis”. Slim, zelf televisie spelen online.

Wat het meest lastig is? “Het is moeilijk samenspelen, het blijft individueel. Het is ook heel erg op taal gericht. Het meest verrassende is dat er veel meer mogelijk is dan ik eerst dacht. Je wordt er ook steeds creatiever in natuurlijk.”

Contact

Ook een keer meedoen met Stut Open? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030 231 1801.

Tekst en beeld: Stut.nl

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top