Meld je aan voor de ZIMIHC Kunstroute in Overvecht

ZIMIHC Kunstroute Zuilen appscreenBen jij een kunstenaar en woon je in Overvecht?

Geef je op voor de ZIMIHC Kunstroute! Van 23 april tot en met 7 juni 2021 organiseert ZIMIHC theater Stefanus namelijk de Kunstroute. Ook nu de theater dicht zijn, blijft ZIMIHC natuurlijk hét podium voor amateurkunst in onze wijk. Dus maken we van de buitenruimte een podium: een kunstroute langs kunstenaars in Overvecht. 

Kunst te zien en te horen

De ZIMIHC Kunstroute is een wandelroute langs kunstwerken door de hele wijk Overvecht. Via een app worden bezoekers langs een route vol kunst geleid, terwijl ze wandelend de wijk Overvecht op een nieuwe manier leren kennen. En jij kunt als kunstenaar één van de exposanten zijn die zijn werk laat zien of horen tijdens deze route!

Wil je alvast een Kunstroute lopen? Die van onze buurwijk Zuilen staat al online. Je kunt de route lopen met behulp van de app 'izi Travel'. Kijk hier voor alle info.

Doe mee met de kunstroute!

Maak jij muziek, beeldende kunst, poëzie of andere kunst die je wilt laten zien? Doe mee! Of je nu al jaren ervaring hebt, of nog maar net bent begonnen: je bent van harte welkom.

Geef je in ieder geval vóór 1 april 2021 op door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een e-mail te sturen.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top