Bart Snijders: kinderen meenemen in theater maken

Bart Snijders van Cultuur Platform OvervechtBart Snijders van Doendoen is sinds vorig jaar een nieuwe partner van het Cultuur Platform Overvecht. We stellen hem graag even aan je voor.

Bart is initiator van ‘Doendoen’. Doendoen biedt kinderen geen workshops, maar ervaringen. Hij neemt ze mee in de wereld van radio, video en theater. Bart is 29 jaar en heeft al zo’n tien jaar ervaring met het werken met kinderen. Bart wil graag een kindertheatergroep oprichten in Overvecht.

Hij is momenteel betrokken als theaterdocent bij de Winter Express. De Winter Express is onderdeel van de Express reeks van de sport- en cultuurmakelaars in Overvecht. De Express activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van zes tot negen jaar. Ze vinden plaats in ZIMIHC theater Stefanus tijdens vakanties.

Theaterproject? Gewoon Doendoen! 

Bart heeft de nodige kenis en ervaring in het opzetten van kindertheaterprojecten in krachtwijken. In een aantal dagen of weken werkt hij met een vaste groep kinderen aan een voorstelling. De kinderen worden zo meegenomen in het maken van een echte theaterproductie. Ze leren acteren, kostuums maken en achter de schermen werken. Iedereen kan meedoen, ook al is het maar in een kleine rol.

Doendoen logo full alpha400

Bij de voorstelling zijn alle ouders, betrokkenen en buurtbewoners welkom. Het doel van deze projecten is het vergroten van het zelfvertrouwen van de kinderen door middel van theater en spel.

Belangstelling?

Neem contact op met Bart Snijders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of kijk op doendoen.nu

 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top