Zomer Express: creatief op vakantie in Overvecht!

Zomerexpress zimihc overvecht flyervoorkantWil je in de zomervakantie lekker bewegen en aan de slag gaan met je fantasie en creativiteit? Stap op de Zomer Express in Overvecht! 

Ga mee op reis in je eigen wijk en laat je verrassen! Onder begeleiding van twee reisleiders halen we in de 1e, 3e en 5e week van de zomervakantie samen het buitenland naar Utrecht. Elke week staat er weer een andere sport en kunstvorm centraal. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.

In vier ochtenden ga je aan de slag met sport en cultuur. Samen met een groep kinderen werk je naar een eindpresentatie toe. Deze zomer zijn er drie Zomer Express weken. Je geeft je op per week, meerdere weken meedoen kan ook.

Data & Programma

De Zomer Express is in de 1e, 3e en 5e week van de zomervakantie van dinsdag t/m vrijdag:

21 t/m 24 juli: Atletiek en Muziek
4 t/m 7 augustus: Fietsen en Beeldende kunst/Theater
18 t/m 21 augustus: Voetbal en Musical/Theater

Kosten:

€20- per week of gratis op vertoon van U-pas. Kun je geen €20,-  betalen en heb je ook geen U-pas? Laat het ons weten, want alle kinderen kunnen meedoen. 

Meedoen?

Opgeven kan door een ticket te kopen via deze link. Meer info of vragen: Bel met 06 466 627 16 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: ZIMIHC

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top