BuurmanBaard geeft zomercursus ukulele

buurmanbaard zomercursus ukuleleGa jij ook niet op vakantie deze zomer? Maar wil je wel wat leuks doen met anderen? Kom dan vanaf maandag 20 juli naar de ukulele zomercursus.  

Leer ukulele spelen in Overvecht

Vanaf 20 juli geeft BuurmanBaard (muziekleraar Derk van de Hulst) vier maandagen achter elkaar de ukelele zomercursus. De ukulele lijkt op een guitaar, maar is een stuk kleiner en heeft ook minder snaren. In de cursus leer je akkoorden en slagjes aan de hand van bekende liedjes (zoals 'Stir it up', 'I'm yours', 'Price tag') en leer je muziek maken samen met anderen. Als cursist ga je je ook bezighouden met hoe akkoorden werken, hoe ze op te schrijven, met noten lezen en tellen. 

Deze cursus bevat vier keer anderhalf uur les in de avond en kost €45,-. Heb je een U-pas? Betalen met je U-pas tegoed is mogelijk! Kinderen kunnen gebruik maken van hun Jeugdfonds Sport & Cultuur budget. Is dit nu niks voor jou, maar wel voor je zoon of dochter? Geen probleem. 's Middags geeft BuurmanBaard namelijk de cursus voor kinderen (vanaf 12 jaar). Let op: je moet zelf een ukulele meenemen. 

Informatie

Aanmelden kan t/m 16 juli door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Data en tijd: maandag 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus. Kinderen (12+ om 14.00 uur, volwassenen om 20.00 uur
Locatie: Sao Paulodreef 32 in Utrecht Overvecht (dichtbij ZIMIHC theater Stefanus)
Meer info: check de Facebookpagina en website van BuurmanBaard 
De cursus wordt volgens de richtlijnen van het RIVM gegeven. 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top