Ontwerp je eigen graffiti character voor de Vuelta in Overvecht

art for the start vueltaDe Vuelta, de grote Spaanse wielerronde, komt naar Utrecht Overvecht deze zomer! En jij kunt helpen met de promotie. Kom samen met graffiti kunstenaar Tomas Sabatello (bekend als 'TMS81') je eigen graffiti character ontwerpen bij ZIMIHC.

Jouw ontwerp overal te zien!

Op drie woensdagmiddagen krijg je tekenles en werk je toe naar een graffiti ontwerp voor de Vuelta Fietshub. De Vuelta Fietshub is een rondreizend fietsdorp in het teken van de komst van wielerronde La Vuelta, de Ronde van Spanje, naar Utrecht. De tekenlessen zijn op 1, 8 & 15 april. Op 29 april wordt het ontwerp onthult tijdens de landelijke kick-off  La Vuelta in Overvecht. Zie daarna jouw ontwerp door de hele stad en zelfs in de provincie voorbij komen bij de Vuelta Fietshub!

Vuelta in Overvecht

Vrijdagavond 14 augustus zullen de wielrenners van de Vuelta de ploegentijdrit afwerken. Deze start bij de Jaarbeurs en koerst over de Brailledreef en Einsteindreef door Overvecht. In aanloop naar deze mooie sportdag zullen er veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Zo staat de Vuelta Fietshub op vrijdag 29 april bij sportcentrum De Dreef. Meer informatie over de Vuelta Fietshub vind je hier.

Info

Wanneer: de tekenlessen zijn op woensdag 1, 8 en 15 april, steeds van 15.00 tot 17.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht.
Opgeven voor de tekenlessen of meer informatie: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top