Bij de Steef! start 1 maart met een lazy zondagmiddag

zondagmiddag bijdesteef banner

Bij de Steef! gaat weer open. En hoe. Langer, vaker én met een uitgebreider, gevarieerder programma. Vanaf maandag 2 maart ben je elke werkdag welkom van 9.00 tot 17.00 uur. Op het menu: kunst, werk en eten, aangevuld met maandelijkse creatieve en muzikale middagen en avonden. 

1 maart Zondagmiddag Bij de Steef!

Maar eerst trapt Bij de Steef! zondag 1 maart 2020 af met de eerste 'Zondagmiddag Bij de Steef!' Een echte zondagmiddag zoals je die waarschijnlijk goed kent. Langzaam en lui, met tijd voor jezelf of juist voor elkaar. Plof neer in het heringerichte, maar nog steeds informele, culturele café; laat je verrassen door de livemuziek, exposities, de verrassende pop-up store en fingerfood van Queridon. 

Tijdens deze eerste Zondagmiddag Bij de Steef! treedt Minor Revisions van 15.00 tot 15.45 uur op. Zonder drums, maar met ritmische gitaarrifjes, tweede, derde, en vierde stemmen zingen ze de zondag toe met eigen nummers en funky covers. Ook start deze zondag de pop-up store met de verkoop van Mary Loboka’s laptoptassen- en tabletsleeves. Queridon is de nieuwe partner voor de horeca en zorgt voor ‘zondagse verwennerijen’ in de vorm van zoet en hartig fingerfood.

Meer over het optreden van Minor Revisions

Meer over de pop-up store van Mary Loboka

Bron: ZIMIHC

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top