Motel Opgedoekt: vergeten films bij Proeflokaal vandeStreek-bier

motel opgedoekt vandestreek Na jaren rondgezworven te hebben verblijft Opgedoekt - de zwerfbioscoop van Utrecht - in 2020 voor een langere tijd op één locatie. In januari, februari en maart wordt Motel Opgedoekt geopend in het proeflokaal van vandeStreek-bier. Tussen de brouwketels kijk je op vier zaterdag naar toffe, niet-uitgebrachte of vergeten films. Allemaal frisse films over excentriekelingen on a mission.

Met de start van een nieuw, vers jaar kun je op zaterdag 25 januari kijken naar een film over de (on)zinnigheid van kunst. De film - titel: (Untitled) - van regisseur Jonathan Parker (VS, 2009) gaat over twee broers. Adrian componeert experimentele muziekstukken met het geluid van kranten en metalen emmers. Er zijn maar weinig mensen die ernaar willen luisteren. Zijn broer Josh maakt schilderijen die zo saai zijn dat ze het goed doen in hotels en in de wachtkamer van de tandarts. Dan verschijnt er een hippe galeriehoudster in het leven van de twee broers. Voor alle liefhebbers van moderne kunst en voor iedereen die daar niets van moeten hebben.  

Info

Datum/tijd: zaterdag 25 januari, inloop vanaf 19.30 uur, start film om 20.00 uur. 
Eten vooraf kan, bestel in de ticketshop een kaartje mee voor het eten (pita's met smoked pulled porl of met vegetarische kipsaté van Rammenas. 
Bestel hier je tickets. Toegang kost 15 EUR (excl. servicekosten), inclusief een bijpassend glas Hop Art bier. 
Meer info over het Proeflokaal van vandeStreek-bier lees je op hun website.
Bron: vandeStreek-bier op Facebook.

Trailer van de film (Untitled)

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top