Stichting Blauwlicht start fotoproject Kijk Overvecht

Kijk Overvecht project van BlauwlichtBijzonder tweejarig fotoproject Kijk Overvecht

Stichting Blauwlicht is najaar 2019 in samenwerking met DOCK het tweejarig fotoproject Kijk Overvecht gestart. In dit fotoproject gaan bewoners de positieve kanten van Overvecht in beeld brengen, van bijzondere initiatieven tot het weelderige groen in de buurt. De foto's zullen te zien zijn in feestelijke exposities, waar bewoners en organisaties elkaar treffen. 

Mensen inspireren en ontmoetingen stimuleren

De fotoactiviteiten en exposities zorgen voor meer ontmoetingen en verbindingen. Deelnemers aan het project krijgen een stimulans om door te stromen naar ander vormen van vrijwilligerswerk of activiteiten. Door het fotograferen sta je niet meer aan de zijlijn, je doet weer mee! Blauwlicht richt zich met name op wijkbewoners die op zoek zijn naar een inspirerende activiteit om zo mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren en mee te doen. 

Kijk Overvecht is op zoek naar leuke wijkinitiatieven, die graag meer zichtbaar willen worden. Bezoekers en vrijwilligers van deze initiatieven krijgen inspirerende fotoworkshops en gaan dan zelf aan de slag. 

Ken jij bewoners of wijkinitiatieven voor wie dit project interessant is? Of wil je meer weten? Neem contact op met Stichting Blauwlicht.

Kijk ook eens naar de In-Beeld workshops van Stichting Blauwlicht, speciaal voor Overvechters met gezondheidsklachten.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top