Kerstconcerten voor baby's en peuters 24 december bij ZIMIHC

krulmuziek kerstconcert Trakteer je kind(eren) op een kerstconcert bij ZIMIHC theater Stefanus op 24 december. Krulmuziek geeft concerten speciaal bedoeld voor baby’s, peuters en kleuters. Met live muziek van professionele muzikanten: van kiekeboemuziek tot meezingen en swingen. Het is een speels mee-doe concert met rinkelende belletjes in kerstsferen. 

Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start en de spelletjes ze meenemen in de muziek. Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd. Het is een zeer rijke muzikale ervaring die speciaal voor jonge kinderen is ontwikkeld. 

Aparte concerten voor baby's

Voor jonge baby’s wordt een speciale plek ingericht waar ze heerlijk op een kleedje van de muziek kunnen genieten, terwijl de grotere kinderen mee kunnen klappen, dansen en spelen. Na het concert is er een Meet & Greet en mogen alle kinderen op een kleine viool of cello spelen. 

Er zijn vijf concerten: drie voor het hele gezin om 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur. Twee concerten - om 13.00 en 14.00 uur - zijn alleen voor baby’s van 0-24 maanden en hun verzorgers, waarbij de muzikanten samen met de kinderen op een groot kleed zitten en het jonge publiek de muziek van dichtbij kan beleven. De concerten duren 45 minuten. 

Informatie

Datum/tijd: dinsdag 24 december. Twinkel kleine ster concerten (0-6 jaar) om 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur; Babykerstconcert (0-2 jaar) om 13.00 uur & 14.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht.
Kosten: €8.50, voor kinderopvang en BSO €7,-
Tickets: te bestellen via deze website (selecteer bovenaan regio Utrecht).
Meer informatie bij Krulmuziek
Bron: ZIMIHC

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top