Recycle tassen Rosa Ensemble in de pop-up store Bij de Steef

Recycle tassen Rosa Ensemble (ja, dit is een Overvecht tas!)One-of-a-kind! Dat is het Rosa Ensemble. Multi-getalenteerd in zowel muziek, theater en nu ook in bijzondere tassen. In de Pop-up store van Bij de Steef zijn de tassen van gerecyclede Rosa Ensemble-banners nu te koop.

Duurzame tassen van gerecyclede banners

Rosa Ensemble was op zoek naar een bestemming voor de banners van oude voorstellingen en naar een ideale waterdichte tas voor (festival)avonturen. En zie hier: de festivaltas! Waterdicht, duurzaam en écht uniek. 

Ze zijn gemaakt door medewerkers van Atelier Naald En Draad in Overvecht, een werklocatie van WIJ 3.0. Dit is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken aan een eigen collectie, herstelwerkzaamheden verrichten en kleine producties vervaardigen. 

Nu te koop Bij de Steef

Wil je goed voorbereid het nieuwe festivalseizoen in? Of wil je een origineel cadeau op de kop tikken? De tassen zijn te zien én te koop zijn in de pop-up-store van Bij de Steef t/m 15 december 2019. De tassen hebben normaliter een afmeting van 30 bij 28 cm. 

Informatie

Nieuwsgierig naar het Rosa Ensemble en alle tassen? Check rosaensemble.nl.
De pop-up store van Bij de Steef is tijdens openingstijden te bezoeken, van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur. 
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top