Lunchconcert met Isabelle Wolff 12 november

Isabelle Wolff Bij de SteefBehoefte aan een muzikale time-out op een ordinaire dinsdag? Op 12 november staat Isabelle Wolff op het lunchpauze-podium van Bij de Steef! 

De in Duitsland geboren Isabelle liep als klein meisje al zingend door de wereld. En eigenlijk is ze daar nooit meer mee opgehouden. Ze gelooft in de genezende kracht van muziek: ‘Mijn droom is om mensen te verbinden met hun emoties’.

Met een open en expressieve stem brengt ze eigen jazzy songs waarbij ze zichzelf begeleidt op de gitaar. De maandelijkse lunchpauzeconcerten Bij de Steef! zijn gratis. De kokjes hebben een ruime keuze aan goede lunchgerechten, zodat je dubbel kunt genieten.

“When I was a child, my whole family got annoyed by me running around the house with my little recorder and microphone singing along with my favorite kid songs” - Isabelle Wolff

 

Volg Bij de Steef! op Facebook, zodat je geen enkel optreden mist. Er zijn regelmatig lunchpauzeconcerten en optredens op vrijdagavond tijdens Avond Bij de Steef! Voor meer over Isabelle Wolff volg je haar op Facebook, of surf naar haar website voor informatie. 

Informatie:

Datum/tijd: dinsdag 12 november van 13.00 tot 14.00 uur
Waar: Bij de Steef, ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Toegang is gratis.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top