Heavy Whipped Cream 18 oktober Bij de Steef

Albumcover Cooking with... by Heavy Whipped Cream. Artwork: ARTMAUSEen band uit Utrecht en wat voor één…. Heavy Whipped Cream. Maak je op voor een stevige mix van indie, folk, rock en bluesy 60’s op vrijdagavond 18 oktober tijdens de Avond Bij de Steef!

De muziek van Heavy Whipped Cream leent zich uitstekend voor energieke live-performances. Na de pittige live-EP “Cooking with…” laat de band zich van haar zonnige kant zien met de recentste single ‘Trip To Yesterday’, een laid-back nummer gemaakt voor ontspannen zomeravonden.

Luister hun muziek alvast via de website van de band of bekijk de videoclip hieronder. Hou je vast en laat je meevoeren met de ronkende folkrock met een psychedelische twist en geniet ondertussen van een drankje.

Info

Avond bij de Steef is op vrijdagavond 18 oktober, van 20.00 tot 22.30 uur.
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus (Braziliëdreef 2, Utrecht). 
Een lekker avondmaal vooraf? Dat kan. Vanaf 18.30 uur en voor € 9,50 staat een twee-gangendiner voor je klaar, gemaakt door De Kokjes. Reserveer kan door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Heavy Whipped Cream - Sunlight Spins (Official Video)

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top