Buurtsportclub Overvecht

logo buurtsportclub overvechtKen je de Buurtsportclub al? Op maandagen na schooltijd kunnen kinderen volop sporten en bewegen op de atletiekbaan van Cantina (naast de Vechtsebanen a/d Franciscusdreef). Er zijn lessen atletiek, dans, taikwondo, gym en korfbal. Op dinsdag en woensdag is de Buurtsportclub ergens anders, met streetsport, peuterdans en tafeltennis. 

De Buurtsportclub op maandag begint steeds om 15.30 uur. Aanmelden hoeft niet. Kosten zijn €1.50 per keer (NB: bij dans en taekwondo gelden andere tarieven), de eerste keer is gratis. Een mini-abonnement is ook mogelijk. Check de website van Harten voor Sport voor programma, tijden en andere info. 

 

Sporten in de wijk

Sportmogelijkheden te over in Overvecht! In totaal zijn er meer dan 350 verenigingen actief. Teveel om hier te noemen, maar neem eens een kijkje bij 1 van deze aanbieders.

Topsport Overvecht

Overvecht is ook de thuisbasis van het Sport College. Hier studeren jongeren met groot potentieel óf al gevestigde jonge topsporters. De opleiding is zo ingericht dat de jongeren topsport en school kunnen combineren. Overvecht heeft al heel wat jong talent gehuisvest.
De sporters zijn afkomstig van het Nationaal Topsport Centrum (NTC) Waterpolo in Zeist, FC Utrecht en heel veel andere sporten zoals schaatsen, korfbal, judo, rugby, worstelen, motorcross, tennis, hockey, paardensport, wielrennen, ijshockey, basketbal, handbal, sportklimmen, volleybal, atletiek en honkbal. 

Kaart Overvecht

Back to top