Cultuurplatform Overvecht: manifestatie King for a Day op 7 maart

manifestatie cultuurplatform bij plan einsteinCulturele activiteiten in de wijk een podium geven, mensen verbinden met kunst en cultuur... Het is hoog tijd om cultureel Overvecht goed op de kaart te zetten. Dat vinden de initiatiefnemers van het nieuwe Cultuurplatform Overvecht, dat 'elkaar leren verstaan' als thema heeft.

Idealen projecteren met het Light-Up Collective

Het platform stelt zich dinsdag 7 maart op een bijzondere manier voor. Op het gebouw van Plan Einstein worden ‘zinnen met licht geschreven’. Nieuwe en bestaande buren, zoals de jongeren van Plan Einstein, vluchtelingen en deelnemers van De Dreef spreken hun idealen voor de wereld uit. En terwijl ze spreken, verschijnen hun idealen groots en als kleurige lichtstralen op de muren (met dank aan het Light-Up Collective en Gedachtenlezen). Het thema voor deze avond is: 'King for a Day'.

Koning voor één dag: Wat geef jij mensen mee?

Wat zou jij op het programma zetten als je dit land zou besturen? Wat geef je mensen mee? Wat moet anders en wat blijft hetzelfde. Voor wie nieuwsgierig is naar deze 'verlichte zinnen’: Kom langs vanaf 20.00 uur op het plein van De Dreef op dinsdag 7 maart 2017.

Meer weten? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Barbara del Court König).
Locatie en tijd: Gebouw Plan Einstein, Schooneggedreef 217, dinsdag 7 maart om 20.00 uur.

Link naar dit artikel 

 

 

Back to top