Expositie teken- en schildervereniging Artivaria bij Stefanus

artivaria werkTeken- en schildervereniging Artivaria bestaat 45 jaar. En dat vieren ze met een kleine expositie, die nog tot 30 november te zien is in theater Stefanus (09.00 tot 17.00 uur).

Artivaria heeft het mooiste werk uitgekozen van haar leden. Onder de bezielende leiding van vijf vaste professionele kunstenaars is gewerkt met krijt, inkt, aquarel, acryl en olieverf en gemengde technieken. Een deel van de kunstwerken is gemaakt in de Sint Maartenschool in Overvecht, waar Artivaria wekelijks workshops organiseert.

Samen kunst creëren 

Er zijn geregeld modellen aanwezig bij deze workshops, zodat amateur-kunstenaars het modeltekenen en -schilderen kunnen oefenen. Na elke bijeenkomst bespreken de deelnemers elkaars werk in een ontspannen en inspirerende sfeer. En ook al werkt iedereen met hetzelfde model, je ziet toch allemaal verschillende kunstwerken ontstaan. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema en geregeld zijn er activiteiten in de buitenlucht. 

Artivaria is een vereniging voor ieder niveau, van beginners tot ervaren kunstenaars. Wil je je eigen talenten en creativiteit eens ontdekken? Kom kijken naar de expositie bij Stefanus, of kom twee keer gratis meedoen met een workshop. De bijeenkomsten in de Sint Maartenschool zijn op maandag, woensdag en zaterdag. Lid worden van Artivaria kost €20,- per maand (met u-pas 50% korting). Drie keer per jaar komt het verenigingsblad uit met o.a het programma voor de bijeenkomsten. 

Kijk voor meer informatie op de website van Artivaria of lees verder voor een filmpje van Jelle de Boer.

Sociaal makelaar Jelle de Boer van Wijk & Co ging op bezoek bij Artivaria. Bekijk zijn vlog:

Back to top