Bijeenkomst 26 oktober voor professionals en ondernemers in Overvecht

bijeenkomst echtovervecht professionals 400Na de succesvolle editie in juni is het op 26 oktober weer tijd voor de netwerkbijeenkomst voor professionals en ondernemers in Overvecht. Het doel van deze bijeenkomst is het stimuleren van verbinding, faciliteren van netwerken en kennisdeling in de wijk. De bijeenkomst duurt van 18.00 tot 20.30 uur. 

Bijzonder diner en ruimte voor ontmoeten

We beginnen de avond met een bijzondere maaltijd, bereid door een ondernemer uit Overvecht. Vervolgens krijgen een aantal professionals uit de wijk een podium aangeboden, om zichzelf te presenteren aan de hand van een passend thema. De avond gaat verder met een een borrel, met ruimte voor ontmoeting en netwerken. Vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen! De locatie blijft nog even geheim, maar blok de avond vast in de agenda. De toegang is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Programma

18.00 - 18.30: Inloop met warm buffet
18.30 - 19.00: Sprekers
19:00 - 19:30: Plenaire sessie
19:30 - 20:30: Borrelen en netwerken

Bent of kent u een bijzondere professional of ondernemer die zich graag kort wil presenteren? Laat dit dan per e-mail weten.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt vanuit Echt Overvecht georganiseerd door RazzWorks, in samenwerking met Wijkbureau Overvecht.

Link naar dit artikel

Back to top