Informatiedagen bij Montessori Kind Centrum LEF

montessori kindcentrum lefLEF (speelleergroep, basisschool en BSO) gelooft in de kracht van ieder kind! De komende maanden zijn er informatieochtenden om kennis te maken. 

Montessori-onderwijs bij LEF

Bij LEF leren kinderen 21e-eeuwse vaardigheden door Montessori-onderwijs. Kinderen gedragen zich sociaalbewust, betrokken en hebben een realistisch beeld van de wereld en zichzelf. Ze zijn zelfstandig en onderzoekend in het leren leren, om zo het beste uit zichzelf te halen.

LEF wil samen een bruisende, rijke leergemeenschap creëren, waar kinderen en teamleden geïnspireerd raken en blijven. Samen de toekomst onderzoeken en uitvinden.

LEF heeft informatieochtenden in april, mei en juni. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen op deze school en speelleergroep op:

  • vrijdag 5 april van 08:45 - 09:30 uur
  • maandag 20 mei van 08:45 - 09:30 uur
  • vrijdag 21 juni van 08:45 - 09:30 uur

 

Aanmelden?

Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. datum informatieochtend, naam ouders, telefoonnummer, naam kind(eren) en geboortedatum.

Je vindt LEF op de Ramsesdreef 190 in Utrecht Overvecht. 

Meer informatie? Kijk op lefutrecht.nl

 

Vreedzame School

In Overvecht werkt tweederde van de basisscholen met het programma van de Vreedzame School. Dat is een programma dat kinderen leert om goed met conflicten om te gaan en dat kinderen zelf verantwoordelijk maakt voor het klimaat in de klas en op school. Kinderen krijgen een stem, die serieus wordt genomen, en ze leren verantwoordelijkheden op zich te nemen. Overvecht is de wijk die het langst bezig is met De Vreedzame School en met groot succes.

In Overvecht wordt inmiddels hecht samengewerkt met allerlei partijen in de wijk. Vandaar dat we in Overvecht niet alleen spreken van een Vreedzame School, maar zelfs van een Vreedzame wijk!

Kaart Overvecht

Back to top