Laatste voorstelling Rebelse Meisjes: online 25 april

Rebelse Meisjes fotografie Bas de Brouwer naamsvermelding verplichtRebelse Meisjes gaan tegen de stroom in, ze komen voor zichzelf en anderen op, ze lachen, huilen, vallen, en beginnen weer opnieuw. Rebelse Meisjes is een confronterende en humoristische voorstelling van Stut Theater over emancipatie en transformatie, waarin de persoonlijke verhalen van de zes spelers centraal staan. 

Zondag 25 april is de laatste kans deze bijzondere voorstelling te zien in een speciale feestelijke online editie. Na de voorstelling is er een livestream nagesprek met de spelers van Rebelse Meisjes, waaraan het publiek natuurlijk kan deelnemen.

De bijbehorende (en zeer kleurrijke) foto-expositie is te zien in de hal van Gezondheidscentrum de Amazone (Amazonedreef in Overvecht). 

Ik mag niet opvallen.
I must make my family happy.
Ik moet alles zelf kunnen.
Ik moet meer lachen.
I must be pretty.
Ik moet mezelf zijn.

Informatie

Voorstelling: Rebelse Meisjes // Rebel Girls van Stut Theater
Datum/tijd: zondag 25 april om 15.00 uur
Waar: online
Prijs: € 5,-
Informatie en ticketverkoop via stut.nl of telefoonnummer 030 231 18 01

Tekst: Stut Theater
Foto: Bas de Brouwer

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top