Stut Theater Dichtbij: Rebelse Meisjes

stut theater rebelsemeisjes workshopDe nieuwe voorstelling van Stut Theater is…Rebelse Meisjes! De centrale thema’s in Rebelse Meisjes zijn emancipatie en transformatie. Vorige week zijn de vrouwen na maanden weer bij elkaar gekomen.

Als kick-start was er donderdag 11 juni een workshop van ontwerper Merel Zwarts, waarin zij zichzelf transformeerden met allerlei materialen: stoffen, schuursponsjes, touw, bloemen, wasknijpers en nog veel meer.

De zeven vrouwen die in Rebelse Meisjes spelen, zijn vorig jaar onder regie van Lilian Vis Dieperink begonnen als onderdeel van de drieluik voorstelling Reflections van Project COHOST. Helaas is dit hele project afgelast door corona. De verhalen en de vrouwen zelf zijn echter zo uniek en interessant, dat Stut er toch een eigen voorstelling van wilde maken.  Lees hier meer over de eerste voorstelling van het drieluik en het project COHOST. 

De speeldata zijn nog niet bekend. Hou de website van Stut Theater in de gaten voor meer nieuws over deze bijzondere voorstelling!

Foto: Stut Theater

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top