Ontwerp je eigen graffiti character voor de Vuelta in Overvecht

art for the start vueltaDe Vuelta, de grote Spaanse wielerronde, komt naar Utrecht Overvecht deze zomer! En jij kunt helpen met de promotie. Kom samen met graffiti kunstenaar Tomas Sabatello (bekend als 'TMS81') je eigen graffiti character ontwerpen bij ZIMIHC.

Jouw ontwerp overal te zien!

Op drie woensdagmiddagen krijg je tekenles en werk je toe naar een graffiti ontwerp voor de Vuelta Fietshub. De Vuelta Fietshub is een rondreizend fietsdorp in het teken van de komst van wielerronde La Vuelta, de Ronde van Spanje, naar Utrecht. De tekenlessen zijn op 1, 8 & 15 april. Op 29 april wordt het ontwerp onthult tijdens de landelijke kick-off  La Vuelta in Overvecht. Zie daarna jouw ontwerp door de hele stad en zelfs in de provincie voorbij komen bij de Vuelta Fietshub!

Vuelta in Overvecht

Vrijdagavond 14 augustus zullen de wielrenners van de Vuelta de ploegentijdrit afwerken. Deze start bij de Jaarbeurs en koerst over de Brailledreef en Einsteindreef door Overvecht. In aanloop naar deze mooie sportdag zullen er veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Zo staat de Vuelta Fietshub op vrijdag 29 april bij sportcentrum De Dreef. Meer informatie over de Vuelta Fietshub vind je hier.

Info

Wanneer: de tekenlessen zijn op woensdag 1, 8 en 15 april, steeds van 15.00 tot 17.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht.
Opgeven voor de tekenlessen of meer informatie: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Het CPO werkt voor en met verschillende culturele organisaties die in Overvecht actief zijn. Door zich te verenigen, wordt kunst & cultuur in de wijk beter zichtbaar voor bewoners en instanties.

Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top