Cinedreef film in het park 28 september

Cinedreef openluchtfilm 2019Zaterdag 28 September is Burendag in Overvecht! En dat vieren we met Cinedreef, een openluchtfilm in het park bij de Pernambucodreef. Een evenement voor en door buren - iedereen is welkom -  met de film 'Demain tout commence'. 

De film Demain tout commence gaat over Samuel (Omar Sy). Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden, aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen...

Neem je buren mee! 

Woon jij in Overvecht? En heb je zin om met andere wijkbewoners ontspannen een filmpje te kijken onder de sterrenhemel? Zorg dan dat je er bij bent op 28 september en neem je buren mee! Toegang is gratis. Locatie is het parkje naast de Pernambucodreef in Overvecht, aangegeven met bordjes vanaf de straat. 

Info

Cinedreef, zaterdag 28 september van 20.00 tot 22.00 uur in het park bij de Pernambucodreef in Utrecht Overvecht.
Toegang is gratis, aanmelden niet nodig.
Er zijn beperkte zitplaatsen, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. En kleed je een beetje warm aan (het kan koud zijn). 
Met dank aan: Initiatievenfonds, Oranjefonds, KFHein fonds, Stichting JOU en Haute Equipe.

Filmtrailer

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Het CPO werkt voor en met verschillende culturele organisaties die in Overvecht actief zijn. Door zich te verenigen, wordt kunst & cultuur in de wijk beter zichtbaar voor bewoners en instanties.

Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top