Première voorstelling What If You Fly…?

Nadoua DahmaneHet leven kent ups en downs. Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn. Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn. Terwijl de ups recht voor je neus staan. Je moet kiezen, durven en ervoor gaan. Maar waar haal je de kracht vandaan om deze stappen daadwerkelijk te kunnen nemen?

What If You Fly…? is een solo vertelvoorstelling van Nadoua Damhamne over de zonnige kant van persoonlijk leiderschap. Het illustreert hoe ontdekken samen gaat met lef om te kiezen en op welke wijze liefde voor het belangrijke doorslaggevend wordt. Een voorstelling gericht op (ambitieuze en/of biculturele) vrouwelijke 30+ers.

Dertigers en 30+ers bevinden zich vaker in een levensfase waar vragen over zingeving en zinbeleving aan de orde zijn. Het is een levensfase waar in korte tijd veel keuzes te maken zijn, zowel bewust als onbewust; keuzes over studie, partner, kinderen, werk/carrière, vrijwillige inzet, participatie, enz. De voorstelling maakt duidelijk hoe belangrijk het is om je hier bewust van te zijn en hóe je dat kunt doen.

Nadoua Dahmane filosofeert, leidt en stuurt in deze voorstelling. Vol toewijding vertelt ze persoonlijke fragmenten uit haar leven. Emotioneel, maar ook doortastend empowert ze ambitieuze vrouwelijke 30+ers om te durven ‘zijn’.

Wanneer: zondag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Tickets: €7.50, te bestellen via Eventbrite
Foto: Maroussia Anthonise

Bron: ZIMIHC

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top