Voorlees Festival 16 september

Voorlees Festival 2017, foto: Ebru AydinOntdek hoe leuk lezen is! In Overvecht vindt voor het vierde jaar het Voorlees Festival plaats in Park de Gagel en Stadsboerderij Gagelsteede.

Kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd krijgen in drie rondes mooie verhalen voorgelezen. Gezellig in groepjes op kleedjes in het gras. Onder anderen schrijver Ewout Eggink komt voorlezen uit het boek “De avonturen van Knetter en Spetter”. Er zijn ook babykleedjes, met voorlezers die vooral met gebaren tegen baby’s praten. De muziek komt van Radio Universum, die tussen de rondes door speelt. 

Op de informatiemarkt vind je organisaties die het Voorlees Festival samen met de gemeente Utrecht mede mogelijk maken: de Voorlees Express / Taal Doet Meer, Bibliotheek Utrecht, de Brede School. Je bent van harte welkom van 13.00 uur tot 15.30 uur in Park de Gagel. Dit jaar vind je het festival ter hoogte van de kinderboerderij Gagelsteede. Extra leuk, want vlakbij de grote speeltuin! 

Dit was het Voorlees Festival in 2017

Het festival vorig jaar was een mooi en zonnig evenement in Park de Gagel. Bekijk onze impressie terug of bekijk de reacties in het item van U in de Wijk voor De Versnelling

 

Back to top