Open Dag teken- en schildervereniging Artivaria

artivaria zelfportrettenSamen schilderen en tekenen

Zaterdag 27 augustus houdt teken- en schildervereniging Artivaria een Open Dag in Overvecht. Van 10.00 tot 13.00 uur ben je welkom in de St. Maartenschool a/d Neckardreef 20.

Artivaria is een teken- en schildervereniging voor volwassenen. Samen tekenen en schilderen staat centraal, om elkaar zo veel mogelijk te inspireren. Artivaria geeft geen cursussen, maar biedt de gelegenheid om met elkaar tot een artistieke prestatie te komen, steeds onder begeleiding van vakbekwame en bevoegde docenten. Je niveau maakt daarbij niets uit. Iedereen, beginner of (ver)gevorderde, werkt op zijn of haar eigen niveau. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema. 

Je eigen kunsten ontdekken

De vereniging Artivaria bestaat al 40 jaar. Drie keer per jaar geeft de vereniging een ledenblad uit met o.a. allerlei tips over exposities. Ook zijn er geregeld buiten schilder/teken activiteiten. Drie keer per week, op maandagavond, woensdagmiddag en zaterdagochtend zijn er bijeenkomsten in de St. Maartenschool.

Lijkt het je leuk om je artistieke kunsten te ontdekken? Kom dan naar de Open Dag op 27 augustus in de St. Maartenschool (Neckardreef 20). Of neus eens rond op de website van Artivaria. Je kunt altijd vrijblijvend meedoen; de eerste twee bijeenkomsten zijn gratis. Lid worden kost €20,- per maand. U-Pas houders krijgen 50% korting. 

Back to top