Save the date: netwerkevent Samen voor Overvecht dinsdag 29 augustus

Op dinsdag 29 augustus vindt er een groot Samen voor Overvecht netwerkevent plaats in Overvecht: een dag voor alle betrokken bewoners en professionals. Centraal staat het versterken van de samenwerking in de wijkaanpak, door ervaringen te delen en samen over lastige opgaven na te denken. Het netwerkevent vindt plaats bij Younity op de Jonkvrouw Sanderijndreef 35 (tussen Brailledreef en shoppingcenter Overvecht). Het evenement duurt van 12.00 tot 19.00 uur.

Wil je graag deelnemen als bewoner of als organisatie? Of wil je graag meedenken over het programma? Neem dan contact op met Maira Rep via e-mail of 06 414 532 02.

Op het programma

Het programma is een afwisseling tussen plenaire sessies over inspirerende ervaringen, inhoudelijke discussies, creatieve workshops en een gezamenlijke maaltijd. Wijkwethouder Rachel Streefland zal erbij aanwezig zijn. Bewoners en organisaties zijn van harte welkom om deel te nemen aan het programma. Wie graag een workshop wil organiseren of bij een activiteit wil helpen, kan contact opnemen met Maria (zie gegevens hierboven).

Een link om je aan te melden voor dit Samen voor Overvecht netwerkevent volgt nog als het programma rond is. Aan de leuke locatie van Younity wordt op dit moment nog gewerkt. Maar deze werkzaamheden zullen komende zomer klaar zijn. Een mooie gelegenheid dus om deze inspirerende nieuwe plek te komen bekijken.

De hal van Younity op de Jonkvrouw Sanderijndreef.

Over Samen voor Overvecht

Een brede coalitie van betrokken bewoners, professionele organisaties, Rijk, Provincie en gemeente Utrecht werkt gezamenlijk aan de wijkaanpak. Samen voor Overvecht groeit. Hierdoor is er meer behoefte om verhalen te delen, samen na te denken over lastige opgaven en het netwerk verder te versterken. Het doel is dat dit evenement daar een bijdrage aan levert.

Alles over de wijkaanpak Samen voor Overvecht lees je hier.

Netwerkevent Samen voor Overvecht

Wanneer: dinsdag 29 augustus van 12.00 tot 19.00 uur
Waar: Younity, Jonkvrouw Sanderijndreef 35 in Utrecht Overvecht
Meer informatie: neem contact op met Maira Rep via e-mail of 06 414 532 02.