Bijeenkomst over ouder worden 10 maart in bibliotheek Overvecht

Wat betekent het om in deze tijd ouder te worden? Wat is in deze levensfase van belang in het leven en wat geeft zin in het leven? Ouder worden heeft zoveel facetten waar je het over kan hebben. Daarom organiseert Stichting Zin in Utrecht in 2023 elke maand bijeenkomsten waarin ouder worden en zingeving centraal staan.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in acht Utrechtse wijken, waaronder Overvecht. De volgende bijeenkomst in Overvecht is op vrijdag 10 maart tussen 10.00 en 12.00 uur. Je bent welkom om erbij te zijn en mee te praten, deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Een mooie gelegenheid om samen met leeftijdsgenoten bezig te zijn met belangrijke levensvragen.

Data en thema’s in 2023

Elke bijeenkomst in bibliotheek Overvecht is op een vrijdag en iedere keer staat een specifiek onderwerp centraal. Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur. Adres: Gloriantdreef 1.

10 maart – afhankelijkheid
14 april – medische zeggenschap
12 mei – voltooid leven en euthanasie
16 juni – zelfregie en onmacht
7 juli – stilte
5 augustus – wijsheid
15 september – geraaktheid
6 oktober – vriendschap en liefde
10 november –loslaten
15 december – rust en inkeer

Meer informatie

Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers en vrijwilligers. Zij bieden inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning op het gebied van zingeving, levensvragen en spiritualiteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Zin in Utrecht via 030 66 26 814.
Of kijk op zininutrecht.nu

Meer nieuws speciaal voor senioren lees je op de pagina van de Alliantie Seniorvriendelijk Overvecht.
Bron: Bibliotheek Overvecht

logo bibliotheekutrecht