In-Utrecht is hét platform voor sport- en cultuuraanbod

In-Utrecht.nl is hét nieuwe online platform voor alle inwoners van de gemeente Utrecht om laagdrempelig kennis te maken met het plaatselijke aanbod. Van sport tot cultuur en van kunst tot wetenschap. Iedereen kan via In-Utrecht.nl allerlei activiteiten uitproberen zonder meteen lid te hoeven worden van een club of vereniging. Dit platform is een samenwerking tussen SportUtrecht, ZIMIHC, Gemeente Utrecht en Project-O. Dit platform is de opvolger van Sportstad-Utrecht.nl.

Vind gemakkelijk de beste activiteiten

Bezoekers van de In-Utrecht website krijgen een overzicht te zien van alle sport- en cultuuractiviteiten die organisaties aanbieden in Utrecht. Met filters kun je kijken naar het aanbod in Overvecht en zoeken op het soort activiteit: van wandelen en urban sports tot theater en beeldende kunst. Via de doelgroepenpagina kun je bovendien gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past qua leeftijd (peuters, basisschoolkinderen, tieners, studenten (15-30 jaar), volwassenen en senioren 60+). Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in.

Sport- en cultuuraanbod in Overvecht op de kaart.

Registreer jezelf als aanbieder

Aanbieders van sportieve en creatieve activiteiten kunnen hun aanbod plaatsen op deze website. Dus ben of ken jij een leuke club, school of zelfstandige die nog niet op dit platform staat? Meld je gratis aan! Geïnteresseerden melden zich via In-Utrecht aan, kosten voor deelname kunnen via de website worden betaald via iDeal (of via een eigen systeem natuurlijk).

Mis je iets in het overzicht of heb je vragen? Geeft die door via info@in-utrecht.nl

Bron: in-utrecht.nl
Foto boven artikel: korfbal bij Synergo.