Eet Mee zorgt voor nieuwe ontmoetingen aan de eettafel tijdens de feestdagen

December is voor veel mensen een feestmaand. Een tijd om gezellig samen te zijn en samen te eten. Dat kan natuurlijk met familie en vrienden, maar het kan ook anders. Via Eet Mee kun je mensen uitnodigen die je niet kent, maar die graag bij jou aan tafel aanschuiven voor een goede maaltijd en een fijn gesprek.

Stichting Eet Mee brengt mensen met elkaar in contact via etentjes bij mensen thuis. Daarbij is er speciale aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond en voor ouderen. Ook in Utrecht Overvecht is Eet Mee actief. Aan de eettafel raak je makkelijk met elkaar in gesprek en leer je snel nieuwe mensen kennen.

Eet Mee met de Feestdagen

Dus heb jij tijdens de Kerstdagen of met Oud en Nieuw een of meer plekjes vrij aan je eettafel en wil je mensen blij maken met een gezellig etentje? Meld je etentje dan meteen aan, zodat gasten zich kunnen aanmelden. Of misschien zou jij het fijn vinden om met de feestdagen ergens als gast te kunnen aanschuiven om daar bij te dragen aan de gezelligheid? Meld je aan als gast en kies een van de etentjes die worden aangeboden.

Op de website van Eet Mee vind je een online matching platform waarbij je etentjes kunt aanbieden of waar je kunt aangeven dat je graag aanschuift aan tafel. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 030 – 221 34 98. Of stuur een e-mail naar info@eetmee.nl.

Ontmoetingen mogelijk maken

Eet Mee maakt al ruim dertien jaar doorlopend mooie ontmoetingen mogelijk. Deze ontmoetingen leiden vaak tot mooie gesprekken, plezier, gezelligheid en zelfs nieuwe vriendschappen. Tijdens de feestdagen hebben mensen daar vaak extra behoefte aan. Mensen die meedoen zijn bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe contacten en verhalen, willen een warm ‘thuisgevoel’ ervaren, de Nederlandse taal oefenen, of vinden het gewoon leuk om voor een ander te koken. Wat je reden ook is, je bent welkom bij Eet Mee. Je kunt ook meedoen als je niet meer zo mobiel bent, wat achteruit gaat, of specifieke dieetwensen hebt. 

Vast eetadres voor ouderen

Als oudere heb je ook de mogelijkheid je aan te melden als vaste gast, zodat je bijvoorbeeld een keer per maand ergens gaat eten.  Bij aanmelding als vaste gast of vast eetadres komt een intakemedewerker langs om je wensen en mogelijkheden met je door te spreken. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren eerst met elkaar kennis te maken.  

Aanmelding of vragen

Heb je vragen of wil je je aanmelden als gast of eetadres? Dat kan via info@eetmee.nl.
Of kijk voor meer informatie op de website eetmee.nl
Aanmelding en deelname is gratis en vrijblijvend. 

Meer nieuws over zorg en welzijn in Overvecht
Nieuws van en voor ouderen bij de Alliantie Seniorvriendelijk Overvecht