Verkiezingsdebat van Wijkplatform Overvecht op 2 maart

De verkiezingen voor de Utrechtse gemeenteraad komen eraan volgende maand. Het is een belangrijk moment waarop kiezers bepalen welke politieke partijen in de gemeenteraad zitten. Je stem is daarmee belangrijk voor de toekomst van Overvecht. Daarom organiseert Wijkplatform Overvecht een verkiezingsdebat op woensdag 2 maart, via ZOOM.

Debat over Overvechtse thema’s

Hoe denken de Utrechtse politieke partijen over zaken die voor onze wijk belangrijk zijn? Welke toekomst hebben zij voor ogen? De onderwerpen waar het vooral over zal gaan zijn veiligheid, leefbaarheid en nieuwbouwprojecten (‘verdichting’) en jongeren. Er zal veel ruimte zijn om als bewoner je vragen te stellen. Met dit verkiezingsdebat hoopt het Wijkplatform je te helpen bij het maken van je keuze in het stemhokje.

Verkiezingsdebat met acht kandidaten

Het Wijkplatform heeft kandidaten van de acht grootste partijen in de vorige gemeenteraadsverkiezingen uitgenodigd om zich te presenteren in het debat. Dit zijn Mahmut Sungur (Denk), Fred Dekkers (GroenLinks), Berdien van der Wilt (D66), David Bosch (PVV), Rick van der Zweth (PvdA), Dennis van Elten (SP), Tess Meerding (VVD) en Bert van Steeg (CDA). Kandidaten van overige partijen zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Informatie

Locatie: het debat vindt online plaats via ZOOM.
Wanneer: woensdag 2 maart vanaf 20.00 uur (inloggen vanaf 19.30 uur)
Debatleider: Ronald Kramer, lid van het Wijkplatform
Aanmelden: stuur uiterlijk 1 maart een e-mail aan info@wijkplatformovervecht.nl om de ZOOM-link te ontvangen.
Bron en meer informatie: Wijkplatform Overvecht

Op de website van de gemeente Utrecht vind je algemene informatie over de verkiezingen.

Verkiezingsdebat Wijkplatform Overvecht 2 maart 2022

Meer nieuws over Wijkplatform Overvecht