Zaterdag 6 juli CoderDojo bij Bibliotheek Overvecht

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar en wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s, games of robots maken? Dat kan! Zaterdag 6 juli staan de coaches van CoderDojo Utrecht voor je klaar om een gave, leerzame workshop te geven.  

Creatieve oplossingen vinden

Of je nu voor het eerst komt, of al vaker geweest bent, er zijn Scratch* opdrachten voor iedereen. Er zijn opdrachten van verschillende niveau’s en stickervellen, zodat je jouw vorderingen goed kan bijhouden. Daarnaast kun je weer met de Leaphy’s Robots aan de slag. Wat kun jij je robot allemaal laten doen? 

Om mee te doen aan de CoderDojo is het handig als je zelf een laptop meeneemt met wifi. Zo kun je thuis gemakkelijk verder waar je gebleven was. Als je geen laptop hebt, geef dit dan aan bij je inschrijving. Er is een beperkt aantal laptops te leen. 

De start is om 13.30 en om 15:30 is het tijd voor pizza en mag je laten zien wat je gemaakt hebt!

Bron en link om je aan te melden: CoderDojo op Eventbrite
Kijk voor leuke programmeer-voorbeelden op de website van Scratch 

* Met Scratch kun je je eigen interactieve verhalen, spellen en animaties programmeren en je creaties delen met anderen in de online gemeenschap.)