LEFF start in Overvecht

LEFF logoLEFF is een leefstijlprogramma van Harten voor Sport. Kinderen van 7 tot 13 jaar en hun ouders gaan 10 weken lang aan de slag: samen bewegen, spelletjes doen, ervaringen uitwisselen en tips delen voor gezonde voeding. De start is 23 januari 2017 om 15.00 uur in de nieuwe Mattheuschool. Daarna zijn er bijeenkomsten op elke ma. en wo.

Bij het LEFF programma staat het gezin centraal. Ouders schuiven aan bij hun kinderen om samen te ontdekken hoe je anders kunt eten en actiever kunt leven. Ouders en kinderen gaan daarna samen van start met concrete tips en adviezen. 

Bij de LEFF bijeenkomsten bewegen kinderen samen: leuke spelletjes doen waar ze geen genoeg van krijgen. Ouders hebben dan de tijd om rustig met andere ouders te praten over gezond kinderen opvoeden.

Meer over LEFF bij Harten voor Sport

 

Activiteiten in de wijk

Overvecht Gezond maakt zich hard voor een gezonde wijk. Door de beste zorg aan te bieden, maar ook door activiteiten te organiseren in de wijk om ons fit en gezond te houden.
Er zijn cursussen en workshops. Om af te vallen, in beweging te blijven of om te leren ontspannen bijvoorbeeld.
Houd het aanbod aan activiteiten in de gaten!

Ook Zorg en Zo zet zich in voor een gezonde wijk. Stagiairs van dit leer-werk bedrijf trekken de wijk in om bewoners bij te staan met dingen die alleen niet meer zo goed gaan. Zoals afwassen of klusjes in huis. Maar ze gaan ook mee naar activiteiten in de wijk of komen gewoon eens langs voor een praatje.  

Kaart Overvecht

Back to top