Cursus creatief schrijven over Overvecht

creatief schrijven bloemVind je schrijven leuk en wil je dat op een laagdrempelige manier verder ontwikkelen? Heb je wel ideeën, maar weet je niet hoe je verder moet? Wil je anders gaan kijken naar de plek waar je woont, en die gedachten en gevoelens op papier zetten? Doe dan mee met de cursus Creatief Schrijven op Stadstuin Klopvaart, vanaf 14 maart.

Overvecht als inspiratie

Overvecht vormt een bron van inspiratie om over te schrijven, van de glijbaan op station Overvecht tot de forten, de mensenmassa’s in het winkelcentrum, de Klopvaart en natuurlijk de stadstuin! In deze cursus leer je dat je overal materiaal kunt vinden om over te schrijven. We gebruiken al onze zintuigen en gaan aan de slag. Het gaat vooral om het plezier in het (samen) schrijven, een tekst hoeft niet meteen perfect te zijn en ervaring is niet vereist. 

Tijdens vijf lessen op donderdagavond (van 19.00 tot 21.00 uur) krijg je leuke, inspirerende oefeningen aangeboden en komen er een aantal basisprincipes van het schrijven aan bod.

Informatie

Data: 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april en 9 mei
Locatie: Stadstuin Klopvaart, Vancouverdreef 70 in Utrecht Overvecht
Kosten: € 60,- voor 5 lessen, tweewekelijks op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur
Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor vragen of meer informatie)

Tekst en foto: U & Eye Media

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top