Glow in the Park festival 18/19 januari

glowinthepark 2019IJsclub Siberia organiseerde voor de vierde keer het mooie Glow in the Park in het Gagelbos, op 18 en 19 januari 2019, het grootste festival van Overvecht. Een prachtige wandeling door een magisch en donker Gagelbos, in de vrieskou. Met onverwachte ontmoetingen en optredens en vooral een hoop gezelligheid!

Lichtpuntjes in het Noorderpark

Bij Glow in the Park draait het om lichtpuntjes; vingerlichtjes, glowsticks, vuurkorven, theater, dans en muziek, beleven en bewegen in de buitenlucht. Lichtkunstenaars verlichten de paden en de natuur van het Gagelbos. Bij versierde caravans kom je verhalenvertellers tegen, op de bunker staat een DJ en plots zie je om de hoek een paar dansers. Onderweg warm je je op bij de vuurkorven. Wanneer je na de tocht weer aankomt op het festivalterrein drink je bij het grote vuur chocolademelk. Bij verschillende kramen zijn poffertjes, friet, pizza en allerlei andere lekkernijen verkrijgbaar. Vuurspuwers en muzikanten vermaken jong en oud. Kinderen kunnen bij speciale kindertenten naar muziek luisteren, tekenen, geschminkt worden als ijsbeertje en een spelletje doen.

Hartverwarmend winters festival

IJsclub Siberia, Cultuur Platform Overvecht, ROC Midden Nederland en vele anderen organiseren de lichtjestocht door het Gagelbos, de Ruigenhoekse Polder en langs IJsbaan de Gagelplas. Glow in the Park is een hartverwarmend festival, een winters avontuur, voor jou, je vrienden, buren en familie. Een van de leuke winter-events in Overvecht! 

Er deden weer vele bekende partners belangeloos mee. Een gezamenlijke inspanning van vele scholen, organisaties en artiesten uit de wijk. Het Cultuur Platform in Overvecht met zijn vele gezichten, uitingen en diversiteit maakt van het donkere Gagelbos een sprookje uit Duizend en één nacht. Er waren vele muziekoptredens op het parcours en het Finish Festival: verschillende koren uit Utrecht, draaiorgelmuziek van Joop Budding, doedelzakspeler Aart Desjant, accordeoniste Vieve Boele, de saxofoons van Blovi, Angela van Leeuwen zong kleine miniatuurtjes voor jong en oud(er). Bij het kampvuur speelden o.a. Samira's Blues, Siberian Oxygen en Isabel Nolde.

Meer informatie vind je bij IJsclub Siberia

Bekijk onze impressie van editie 2019 (video: Olivier Beens)

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top