Voorleesfestival in Park de Gagel

Voorlees Festival 2017, foto: Ebru AydinZondagmiddag 16 september is er alweer de vierde editie van het Voorlees Festival in Overvecht. Ontdek hoe leuk lezen is! Het Voorlees Festival vindt plaats in Park de Gagel en Stadsboerderij Gagelsteede.

Kinderen krijgen in drie rondes mooie verhalen voorgelezen. Gezellig in (leeftijds)groepjes op kleedjes in het gras. Onder anderen schrijver Ewout Eggink komt voorlezen uit het boek “De avonturen van Knetter en Spetter”. Er zijn ook babykleedjes, met voorlezers die vooral met gebaren tegen baby’s praten. De muziek komt van Radio Universum, die tussen de rondes door speelt. 

Taalmarkt

Op de informatiemarkt vind je organisaties die het Voorlees Festival samen met de gemeente Utrecht mede mogelijk maken: de Voorlees Express / Taal Doet Meer, Bibliotheek Utrecht, de Brede School. Je bent van harte welkom van 13.00 uur tot 15.30 uur in Park de Gagel. Dit jaar vind je het festival ter hoogte van de kinderboerderij Gagelsteede. Extra leuk, want vlakbij de grote speeltuin! 

Voorleesvrijwilliger worden?

Natuurlijk zijn er enthousiaste voorlezers nodig. Vind jij het leuk om kinderen verhalen voor te lezen en heb je tijd op 16 september van 13.00 tot 15.30 uur? Meld je dan snel aan! Voor boeken wordt gezorgd, een kleedje meenemen is wel handig. Je bent welkom je kleedje leuk aan te kleden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Romy Vos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ken je buren, vrienden, familie en kennissen die dit ook leuk vinden? Nodig ze uit en deel de berichten van Voorlees Festival Overvecht op Facebook. 

Dit was het Voorlees Festival in 2017

Het festival vorig jaar was een mooi en zonnig evenement in Park de Gagel. Bekijk onze impressie terug of bekijk de reacties in het item van U in de Wijk voor De Versnelling

 --

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top