Uitbreiding Shoppingcenter Overvecht

Shoppingcenter Overvecht breidt steeds verder uit. Op donderdag 11 oktober opende ook winkelketen Action haar deuren in het overdekte winkelcentrum.

Minister Spies bezoekt Overvecht

Maandagochtend 8 oktober bracht minister Spies een 8 oktober een werkbezoek aan Utrecht. Onderdeel van het programma was een bezoek aan Overvecht. Samen met wethouder Gilbert Isabella toog zij op de fiets door de wijk.  

Heropeningsfeest Cultuurhuis Stefanus

Op zaterdag 6 oktober opende, na een grootscheepse verbouwing, Cultuurhuis Stefanus opnieuw haar deuren! De hele dag stond in het teken van feest, met muziek, dans en gezelligheid. Een mooi voorproefje van wat Stefanus het komende jaar aan culturele activiteiten gaat brengen.

Najaarscolumn: Melancholie

De eerste weken van september zorgen voor een melancholisch gevoel. Het besef dringt langzaam door dat de zomer ten einde loopt terwijl die voor het geveol eigenlijk nog niet eens goed is begonnen. Dat melancholische gevoel is als een overvaller. Opeens staat hij voor je en het enige wat je kunt doen, is je handen in de lucht steken. Gelukkig is er toch nog een medicijn.

Hoogste punt Wonen aan de Klop bereikt

27 september 2012

De bouw van 65 nieuwbouwwoningen in het project Wonen aan de Klop is in volle gang! Het hoogste punt werd al bereikt en daarom hees wethouder Gilbert Isabella op woensdagmiddag 26 september de vlag!

 

Rondleiding Marcel Pinas

Na een succesvolle expositie van Marcel Pinas in de wijk Overvecht is er op donderdag 27 september een laatste gelegenheid om samen met de kunstenaar zelf de installatie van de Afaka-tekens te bewonderen.

Back to top