Overvechters steeds positiever over hun wijk

Ruim 50 procent van de bewoners van Overvecht hebben in 2012 een positief beeld van hun eigen wijk. Dit blijkt uit cijfers van een imago-onderzoek van Motivaction, in opdracht van Echt Overvecht.

Wijkregisseur Marjan Wertwijn stelt zich voor

Marjan Wertwijn, de nieuwe wijkregisseur van Overvecht, stelt zich nader aan de wijkbewoners voor op U in de Wijk.

Nieuwe wijkwethouder Overvecht

Hans Spigt wordt de nieuwe wijkwethouder van Overvecht. Hij volgt Rinda den Besten op die vanaf 1 april voorzitter wordt van de PO-raad (vereniging van schoolbesturen in het primair onderwijs).

Hoofdkantoor KNSB verhuist naar Overvecht

Het hoofdkantoor van de KNSB is verhuisd naar Overvecht. Sinds 17 januari nemen de 60 medewerkers van de KNSB hun werkplek bij de verbouwde Utrechtse schaatsbaan 'de Vechtsebanen' in.

Nieuwe initiatieven BOOM Business Point

De afgelopen maanden stonden voor BOOM Businesspoint in het teken van contacten leggen en naar buiten brengen welke mogelijkheden er zijn. In het nieuwe jaar gaat BOOM Businesspoint zich nog meer richten op participatie, het stimuleren van werkgelegenheid en ondernemerschap en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Nieuwe ambassadeurs voor Echt Overvecht

Aan de lijst met verhalen van bewoners en ondernemers in Overvecht en liefhebbers van Overvecht zijn twee nieuwe ambassadeurs toegevoegd. Huyen Nguyen, die samen met haar vriend Forelvisvijver de Ruigenhoek runt, en Mike Claassen van Coffeemania vertellen over hun ervaringen met Overvecht.

Back to top