Hoofdkantoor KNSB verhuist naar Overvecht

Het hoofdkantoor van de KNSB is verhuisd naar Overvecht. Sinds 17 januari nemen de 60 medewerkers van de KNSB hun werkplek bij de verbouwde Utrechtse schaatsbaan 'de Vechtsebanen' in.

Nieuwe initiatieven BOOM Business Point

De afgelopen maanden stonden voor BOOM Businesspoint in het teken van contacten leggen en naar buiten brengen welke mogelijkheden er zijn. In het nieuwe jaar gaat BOOM Businesspoint zich nog meer richten op participatie, het stimuleren van werkgelegenheid en ondernemerschap en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Nieuwe ambassadeurs voor Echt Overvecht

Aan de lijst met verhalen van bewoners en ondernemers in Overvecht en liefhebbers van Overvecht zijn twee nieuwe ambassadeurs toegevoegd. Huyen Nguyen, die samen met haar vriend Forelvisvijver de Ruigenhoek runt, en Mike Claassen van Coffeemania vertellen over hun ervaringen met Overvecht.

Nieuw Businesspoint versterkt ondernemerschap in Overvecht

Twee weken geleden heeft BOOM Businesspoint haar deuren aan de Labradordreef geopend. Hiermee krijgt het bedrijventerrein een hotspot voor het versterken van ondernemerschap, ontmoeting, verbondenheid met de wijk en het delen van kennis.

Nieuwbouw in volle gang!

De nieuwe projecten in Overvecht vorderen gestaag. Er wordt nog steeds druk gebouwd aan Wonen aan de Klop en het Mariakwartier.

Volg de bouw van Mariakwartier!

De bouw van Mariakwartier is in volle gang. De werkzaamheden zijn nu ook te volgen via een webcam op de site www.mariakwartier.nl

Back to top