Vrijdag 22 november: Een frisse start voor je tweede carrière

Voor 45-plussers die nieuwe plannen willen maken voor hun loopbaan is er de energieke ochtendsessie. Een frisse start voor je tweede carrière

Hoe neem ik het heft in handen en ontdek ik wat ik wil en wat ik kan? Hoe ziet de arbeidsmarkt er anno 2013 uit? Hoe kan ik  actief mijn eigen werk maken? En hoe doe ik dat samen met anderen?

Mis het niet! Opening Creative College - festival De Uitdaging

De creatieve MBO-opleidingen van ROC Midden Nederland zijn vanaf september gezamenlijk gehuisvest in een prachtig pand op een nieuwe locatie aan de Brandenburchdreef 20 in Utrecht.

Festival De Uitdaging
Donderdag 7 november openen wij het Creative College met ons festival "De Uitdaging". Een unieke gelegenheid om onze talenten aan het werk te zien. Ik nodig u van harte uit om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn.

Ludieke opening Cultureel seizoen in t Huis aan de Vecht!

Woensdag 4 september is de feestelijke opening van het Cultureel seizoen in woon-zorgcentrum 't Huis aan de Vecht. In verband met het 40-jarig jubileum van 't Huis aan de Vecht gebeurt dit op extra ludieke wijze in samenwerking met Zona's Kiosk (www.zonaskiosk.nl).

Wat kun je allemaal doen in Overvecht?

Met dit lekkere weer, er heerlijk op uit in Overvecht! Wandelen, fietsen, de kunstroute of juist door het groen. Overvecht heeft voor ieder wat wils! Hier vind je de verschillende mogelijkheden.

Lekkere zomerse bbq's bij Fort aan de Klop

Zomeravond bbq's van 14 juli t/m 1 september bij Fort aan de Klop. Iedere avond kun je aanschuiven voor heerlijke vlees en vis van de bbq.

Overdreven Festival Overvecht!

Het weer zat niet mee en daardoor kwam het een beetje langzaam op gang, maar ook dit jaar was het Overdreven Festival een vrolijk en gezellig muziekfeest.

Back to top