Midzomerconcert in Stadstuin de Klopvaart zaterdag 17 juni

Natuurtuin Klopvaart 300Muziek in de mooie stadstuin in Overvecht Noord, lekker luieren op het gras op een (hopelijk) prachtige midzomermiddag. Bewoners van de Klopvaartbuurt organiseren deze zaterdag samen met Stadstuin Klopvaart van Utrecht Natuurlijk een middag vol muziek.

Er zijn optredens van Reminiscing (een mix van 'groovy poppy tunes met een vleugje jazz') en de Klooster Big Band (jazz, latin, fusion en rock). En er is meer. In de pauze nemen bewoners van Careyn Rosendael hun nieuwe 'Exotische Tuin' officieel in gebruik. Om de middag compleet te maken, is Resto van Harte aanwezig voor heerlijke hapjes en drankjes. Ben je nog nooit in de Stadstuin Klopvaart geweest? Dan is dit een goede gelegenheid om eens te komen kijken! 

Utrechtse Waterweek 11 t/m 18 juni

Vanwege de Utrechtse Waterweek van Utrecht Natuurlijk kunnen kinderen meebouwen aan een heus waterorgel. De Waterweek is van zondag 11 t/m zondag 18 juni. De week zit boordevol leuke wateractiviteiten. Utrecht Natuurlijk nodigt je uit om je mooiste foto over de Waterweek in te sturen voor de Waterweekfotowedstrijd! De mooiste foto’s krijgen een plekje in de Waterweekexpositie en de winnaars ontvangen een spetterende prijs. Dus zoek een leuke activiteit uit en maak je mooiste foto! Op maandag 22 mei a.s. gaat de fotowedstrijd van start. Hou de website van Utrecht Natuurlijk in de gaten voor meer informatie.

--

Datum/tijd: zaterdag 17 juni van 14.30 tot 17.00 uur
Toegang is gratis, iedereen is welkom
Je vindt Stadstuin Klopvaart a/d Vancouverdreef nummer 70.
Info bij Utrecht Natuurlijk
Volg Stadstuin Klopvaart ook op Facebook
Bekijk alle activiteiten in de Waterweek van Utrecht Natuurlijk

Link naar dit artikel 

Back to top