Inloopavond op dinsdag 18 april over de rioolwaterzuivering in Overvecht

rioolwaterzuivering overvechtHoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden organiseert samen met de bouwcombinatie Heijmans/GMB een inloopavond over de rioolwaterzuivering in Utrecht Overvecht. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom op dinsdagavond 18 april in het Vechthuis (Jagerskade 13 in Utrecht).

Je kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen om informatiepanelen te bekijken, met een 3D-bril over de nieuwe zuivering te lopen, in gesprek te gaan met medewerkers en specialisten of om vragen te stellen aan de onafhankelijk deskundige van Bouwrisk. Doel van de avond is buurtbewoners te laten zien wat er allemaal al gedaan is en wat er nog gaat gebeuren tot de nieuwe zuivering klaar is. De avond is informeel. Er is volop ruimte voor vragen en het uiten van eventuele zorgen.

Om 19.45 uur heet de verantwoordelijk bestuurder, Bert de Groot, iedereen welkom. Mensen kunnen de gehele avond binnenlopen. Kun je niet aanwezig zijn, of wil je informatie online nalezen? Surf dan naar de website over de rioolwaterzuivering Utrecht of kijk op Facebook

Link naar dit artikel

Back to top