Bijeenkomst voor professionals in Overvecht woensdag 1 juni

leren logoOp woensdag 1 juni 2016 organiseert Echt Overvecht, in samenwerking met Wijkbureau Overvecht, een netwerkbijeenkomst voor professionals en ondernemers in de wijk. Deze bijeenkomst vindt plaats in Dok030 en start om 18:00 met koffie, thee en een warm buffet.

Netwerken en kennisdelen

Het doel van deze bijeenkomst is het stimuleren van verbinding, faciliteren van netwerken en kennisdeling in Overvecht. Op 2 juni is het Social Enterprise Day en in het kader van deze dag richten we tijdens deze bijeenkomst onze blik op de wijk met het thema 'Social Enterprises in Overvecht'.

We starten het programma met een aantal sprekers. Onder andere Arjen van Ree / Danielle Visser van De Dreef 030, Jordy van den Berg van Stichting Uget2gether en Diana Matser van Net ff Anders Events (Net ff Anders Lunchroom in Overvecht) zullen kort iets vertellen over hun eigen organisaties en drijfveren binnen het ondernemerschap. Wethouder Jeroen Kreijkamp zal vanuit zijn portefeuille een toelichting geven op de versnelling van Overvecht, in relatie tot social enterprises.

De avond wordt vervolgd met een plenair vraaggesprek en een borrel, met ruimte voor ontmoeting en netwerken. Vergeet niet uw visitekaartjes mee te nemen! 

Programma

18.00 - 18.30: Inloop met warm buffet
18.30 - 19.00: Sprekers
19:00 - 19:30: Plenaire sessie
19:30 - 20:30: Borrelen en netwerken

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie en bereikbaarheid

DOK030, Pretoriadreef 88, 3564 BX Utrecht
Er is aan en rondom de Pretoriadreef voldoende gratis parkeergelegenheid.
OV: Buslijn 9, halte Oranjerivierdreef  

 

Back to top