Mitros start verkoop Mariakwartier op 10 mei

10 mei 2012

De bouw van Mariakwartier, op het terrein van de voormalige Maria van Hongarijedreef e.o., is volop in beweging. De eerste contouren van de nieuwe woningen zijn zichtbaar. En op 10 mei start Mitros de verkoop van de eerste 26 eengezinswoningen. De start verkoop is van 17.00 uur tot 20.00 uur bij Coffeemania, op station Overvecht.

Interesse voor woningen in Mariakwartier
Er is veel interesse voor de koopwoningen in Mariakwartier. Dat bleek wel tijdens de nieuwbouwmarkt die Mitros onlangs organiseerde. De eengezinswoningen zijn rond de 140 m2 en hebben allemaal een diepe tuin. De prijzen variëren van € 232.500,-. Bijzonder is dat de woningen in een autovrij gebied liggen. De bewoners van de eengezinswoningen parkeren in de afgesloten parkeergarage onder de naastgelegen appartementen. In de volgende fase worden er nog eens 26 eengezinswoningen verkocht. In totaal komen er 294 nieuwe woningen: 102 sociale huurappartementen, 140 vrije sector huurappartementen en 52 koopwoningen.


Overvecht-Zuid is in beweging
Mariakwartier ligt pal naast Station Overvecht waar van alles gebeurt. Zo zijn er de ‘beroemde’ glijbaan, de openluchtconcerten en Coffeemania. Ook aan de Bruisdreef en de Warande, in de nabije omgeving van Mariakwartier, wordt druk gebouwd. Andere vernieuwingen in Overvecht-Zuid zijn het verbouwde Trajectumcollege en het Spoorzoompark.


Uitnodiging
Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op donderdag 10 mei. Van 17.00 tot 20.00 uur is de Start Verkoop van Mariakwartier bij Coffeemania aan de Tiberdreef 10, op station Overvecht.

Back to top