Avond Bij de Steef: Babak-o-Doestan

babak-o-doestan bij Bij de steefOp vrijdag 15 februari staat Babak-o-Doestan op het podium tijdens 'Avond Bij de Steef! 

Babak-o-Doestan (Babak en vrienden) is de naam van het gezelschap rond Babak Amiri. Babak-o-Doestan combineert oude Perzische en hedendaags Iraanse poëzie met elementen uit de jazz, fado, rock en funk. Het is muziek vol verlangen en melancholie, passie en enthousiasme die een onweerstaanbare drang tot dansen opwekken!

Meer over de band en voorproefjes vind je via de website van Babak-o-Doestan.

Info

Vrijdag 15 februari bij Bij de Steef!, ZIMIHC theater Stefanus a/d Braziliëdreef 2 in Utrecht.
Tijd: diner (dagschotel) van 18.30 tot 19.30 uur, van 20.00 tot 21.00 uur optreden. 

Bij de Steef! is sinds 2019 een paar keer per maand 's avonds open met een divers programma: Avond Bij de Steef! 

 

 

Ontdek cultuur in de wijk Overvecht

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Het CPO werkt voor en met verschillende culturele organisaties die in Overvecht actief zijn. Door zich te verenigen, wordt kunst & cultuur in de wijk beter zichtbaar voor bewoners en instanties.

Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj'en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht - gemaakt door HIK ontwerpers - laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. Je mag de kunstroute gratis downloaden
 

CPO op Facebook

Kaart Overvecht

Back to top