Woongroep Drevenstein

woongroep drevenstein paranadreef 300Woongroep Drevenstein aan de Paranadreef is op zoek naar nieuwe bewoners. Drevenstein is een woongroep voor ouderen. Per 1 februari komt er een driekamerflat vrij, later ook een grote tweekamerflat.

De woongroep zoekt dus twee nieuwe bewoners, mensen van ongeveer 55 a 65 jaar, die de groep nieuw leven inblazen. De bewoners kijken uit naar nieuwe mensen om leuke dingen mee te doen en oog voor elkaar te hebben.

De huidige groep bestaat uit 70/80/90-plussers. Zij kunnen sommige taken (zoals licht bestuurswerk) niet meer doen. Nieuwe energie komt dus goed van pas. Bewoners drinken zondagochtend en één keer doordeweeks koffie met elkaar. Feestdagen kunnen met elkaar gevierd worden, hoewel niets verplicht is. Bewoners zijn zelfredzaam en helpen elkaar waar nodig (niet structureel natuurlijk; dat is voor de thuiszorg).

Interesse, vragen en/of wil je de flats bekijken? Neem dan contact op met Ellen Vaartjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijving bij Woningnet is verplicht, maar inschrijvingsduur maakt niet uit. De woongroep beslist over nieuwe bewoners.

Foto: Google Streetview

Back to top