Glow in the Park 21 januari

Glow in the Park, foto: Maarten MooijmanZaterdag 21 januari is er weer een Glow in the Park van IJsclub Siberia: een theatrale wandeling langs bakens van vuur en licht in en rond het Gagelbos.

Glow in the Park is een mooi en spannend parcours van ruim twee kilometer langs verrassende lichtkunst, muziek en theateracts. Trek genoeg warme kleding aan en bereid je voor op een magisch avontuur in het winters witte Gagelbos. Denk goed na over wat je aantrekt, want de organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst gekleedde deelnemer.

Finish festival

Na afloop is er het Finish Festival, met warme chocolademelk, vuurkorven, gagelkoeken en andere lekkere hapjes, live muziek en theatrale acts. De tocht gaat door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas.  

Startplek is de parkeerplaats naast Sint Anthoniedijk nr. 107, zie kaartje. Tussen 17.00 en 19.00 uur kun je de wandeling starten (inloop en kaarverkoop vanaf 16.00 uur). Het Finish Festival is van 20.00 tot 22.00 uur. 

Kosten: €4,-, kinderen €1,- en gratis op vertoon van een U-pas. Kaartje reserveren? SMS naam en e-mailadres naar 06 4167 9005. 

Meer info bij IJsclub Siberia

Back to top