Theater Dichtbij: Here comes the Queen

voorstelling herecomesthequeen stutElke laatste zondag van de maand organiseert Stut het matineeprogramma Theater Dichtbij, met deze maand de voorstelling 'Here comes the Queen'. Vooraf is er een lunch van Resto van Harte (voor wie wil) en een optreden van het 'Windkracht 8' koor. 

Theater Dichtbij staat voor samen eten en samen theater kijken. De middag begint om 13.00 uur met een heerlijke lunch verzorgd door Resto VanHarte, gevolgd door een voorprogramma, waarin je meer komt te weten over de latere voorstelling (15.00 uur). 

27 november: Here comes the Queen

De koningin en haar lakei in 'Here comes the Queen' verhuizen al hun hele leven. Ze zijn net verhuisd naar de planeet Aarde. De lakei geniet volop van de nieuwe cultuur en leert al snel de Spaanse taal. De koningin is al dat verhuizen zat. Ze verzint allerlei smoesjes om niet meer naar buiten te hoeven gaan. Want waarom zou je nog je best doen, als je toch weer weggaat?

'Here comes the Queen' is een beeldende, Engelstalige familietheatervoorstelling (8+) over hoe het is om in een nieuw land te wonen, over vriendschap en een ietsepietsje bang zijn. 

Voorprogramma

Tijdens het voorprogramma is het Utrechtse koor 'Windkracht 8' te gast. Windkracht 8 bestaat sinds januari 1998 en is *geen* zeemansliederenkoor, ook al doet de naam dat vermoeden. Ze zingen muziek in alle stijlen en talen: van pop tot wereldmuziek tot licht klassiek, alles wat hen ontroert en/of blij maakt, o.l.v. dirigente Josée van den Heuvel.

Info

Datum/tijd: Zondag 27 november. De lunch begint om 13.00 uur (reserveren verplicht). Gratis voorprogramma: 14.00 uur, aanvang voorstelling: 15.00 uur.

Kosten: Toegang incl. lunch: €7,50 (U-Pas, CJP, 65+: €6,00); excl. lunch: €5,00 (U-pas, CJP, 65+: €3,50)
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus – Braziliëdreef 2, Utrecht
Reserveren: stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 2311801

Tekst en illustratie: STUT theater

 

Back to top